RÁCZ TIBOR

– építész tűzvédelmi szakértő,
építőmérnök

vegelesfejlec2

A KÉZBEN TARTOTT
MEGELŐZÉS

TÖBB, MINT
EGY SZOLGÁLTATÁS

A tűz elleni védekezés három feladatot foglal magába:

  • a tüzek keletkezésének megelőzését,
  • a tűz terjedésének megakadályozását,
  • valamint a tűzoltási feladatok ellátását.

A gazdálkodó szervezetnek kötelező gondoskodnia a tűzvédelemről, elmulasztása, a rendszer hiányosságai vagy a jogszabályokban leírtak be nem tartása esetén tűzvédelmi bírság szabható ki, akár már helyszínen történő is.

A gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeknek, jogi személyeknek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteknek a létesítmények, az építmények, a technológiai rendszerek megvalósításával, üzemeltetésével, fejlesztésével összhangban gondoskodniuk kell a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi követelmények megtartásáról, valamint a tevékenységi körükkel kapcsolatos veszélyhelyzetek megelőzésének és elhárításának feltételeiről.

Kattintson bővebb információkért:

tűzvédelmi feladatok

Tűzvédelmi feladatok

A tulajdonosok és az üzemeltetők felelősséggel tartoznak azért, hogy létesítményeiket a jogszabályokban leírtak szerint tartsák fenn, amit természetesen a hatáskörrel rendelkező tűzvédelmi hatóság folyamatosan ellenőriz.

tűzv.tervezés

Tűzvédelmi tervezés

A szerkezeti tűzvédelem olyan rendszer, amely minden elemére támaszkodik. Egy-egy épület esetében különböző műszaki megoldások is kínálkoznak, melyek közül Önnek az igényeihez igazítva közösen válaszuk ki a legmegfelelőbb műszaki megoldást.

szak.igénybevétele

Szakértő igénybevétele

Küldetésem, hogy minőséget, innovációt és értéket nyújtsunk ügyfeleinknek, megértve, hogyan lehet beépíteni a tűzbiztonságot a tervezési folyamatba a helyi viszonyokhoz és előírásokhoz képest.