A MEGELŐZÉS
BIZTONSÁG

Tűzvédelmi tervezés

A szerkezetek tűzvédelme olyan rendszer, amely minden elemére támaszkodik. Egy-egy épület esetében különböző műszaki megoldások is kínálkoznak, melyek közül Önnek az igényeihez igazítva közösen választjuk ki a legmegfelelőbb műszaki megoldást. Tűzvédelmi tervezés során figyelembe vesszük a beruházói igényeket és a hatósági egyeztetések alkalmával előírtakat, valamint a jogszabályi előírások betartásával végezzük munkákat.

A Rácz Tűzvédelem szolgáltatása, tűzvédelmi tervezés.

Minden építmény, épület tervezése során be kell tartani a tűzvédelmi előírásokat, továbbá az indokoltság mértékig minden olyan építménynél ahol azt a tűzvédelem érdekei szükségessé teszik, tűzvédelmi tervfejezetet kell készíteni. Tűzvédelmi mérnöki, tervezési és tanácsadási szolgáltatásokat kínálunk minden típusú tűzvédelmi rendszerhez. Szorosan együttműködöm az építészekkel és a fővállalkozókkal a tervezési folyamat során annak biztosítása érdekében, hogy a projekt beindulásakor, valamint az épület használatbavételekor ne érjen meglepetés.

Tervezzük meg tűzvédelmi rendszerét a projekt építészével együtt!

Tanácsadást nyújtunk építészekkel, mérnökökkel és épület tulajdonosokkal a következő projektek és a meglévő létesítmények tűzvédelmi rendszer(ei) számára is, mivel az Országos Tűzvédelmi Szabályzat folyamatosan változik és fejlődik.

Tűzvédelmi szakértő igénybevétele számos esetben szükséges, így vállaljuk