RÁCZ TIBOR

– építész tűzvédelmi szakértő,
építőmérnök

vegelesfejlec2

Tűzvédelmi
tervezés

A szerkezetek tűzvédelme egy olyan rendszer, amely minden elemére támaszkodik. Egy-egy épület esetében különböző műszaki megoldások is kínálkoznak, melyek közül az Ön igényeihez igazítva választjuk ki a legoptimálisabb műszaki megoldást.

Tűzvédelmi tervezés során figyelembe vesszük a beruházói igényeket és a hatósági egyeztetések alkalmával előírtakat. Munkánkat a jogszabályi előírások betartásával végezzük.

Tervezzük meg
tűzvédelmi rendszerét
a projekt építészével együtt!

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat folyamatos változása és fejlődése miatt tanácsadást nyújtunk építészekkel, mérnökkel és épület tulajdonosokkal a következő projektek és a meglévő létesítmények tűzvédelmi rendszerei számára is.

Minden építmény vagy épület tervezése során kötelező betartani a tűzvédelmi előírásokat, továbbá az indokoltság mértékéig minden olyan építménynél ahol azt a tűzvédelem érdekei szükségessé teszik, tűzvédelmi tervfejezetet kell készíteni.

Tűzvédelmi mérnöki, tervezési és tanácsadási szolgáltatásokat kínálunk minden típusú tűzvédelmi rendszerhez. A tervezési folyamat során szorosan együttműködöm az építészekkel és a fővállalkozókkal annak érdekében, hogy a projekt beindulásakor, valamint az épület használatbavételekor ne érjen meglepetés.

Szakértőként vállaljuk

A Rácz Tűzvédelem szolgáltatása, tűzvédelmi tervezés.
  • Tűzvédelmi tervfejezet/műszaki leírás készítését építési, kiviteli, tender és megvalósulási tervekhez
  • Más szakcég által készített tűzvédelmi tervfejezet ellenőrzését
  • Tűzvédelmi koordinációt a tervezéstől a kivitelezésen át a hatósági átadásig
  • Részvételt a hatósági átadásokon
  • Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv, TMMK készítését
  • Tűzvédelmi szakvélemény készítését
  • Épületek és az ott végzett tevékenység tűzvédelmi megfeleltetését