A MEGELŐZÉS
BIZTONSÁG
A Rácz Tűzvédelem alapítója, tűzvédelmi szakértő

MAGAMRÓL

Rácz Tibor vagyok, építész tűzvédelmi szakértő, a Rácz Tűzvédelem alapítója és vezetője. 2012-ben végeztem a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Építőmérnök Tűz- és katasztrófavédelmi szakirányán. Még abban az évben felszereltem a katasztrófavédelem tűzvédelmi hatósági osztályára, ahol közel kilenc évnyi tartalmas szakmai tapasztalatra tettem szert. A szakmában eltöltött évek alapján határoztam el, hogy végül 2020-ban megalapítsam a saját vállalkozásomat.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalkozásom minőségi tűzvédelmi rendszer szemléletet és megoldásokat ad, védem az életet és a vagyont, miközben kivételes értéket biztosítok ügyfeleim számára.

A tüzek évente több ezer céget érintenek, amik sérüléseket, az ügyfél bizalmának elvesztését és az épület károsodását eredményezi. A tűzmegelőzési és felkészültségi vállalkozásom választásával elkerülheti az alkalmazottait és a látogatóit érő sérüléseket, a költséges károkat és a vállalkozásának esetleges tűzvédelmi bírságait.

Rácz tűzvédelem bemutatkozás, a kézben tartott megelőzés.

A Kézben Tartott Megelőzés

Tűzvédelmi vállalkozóként együttműködünk Önnel, hogy közösen megoldásokat találjunk konkrét elképzeléseire. Bátran keressen fel lakossági, ipari vagy kereskedelmi tűzvédelmi igényeivel kapcsolatban. Kötelezettség nélküli konzultációt, felmérést vagy megoldást nyújtok.

Amikor telefonál, figyelmesen hallgatunk és tervezünk. Nem vállaljuk túl magunkat. Ütemezzük erőforrásainkat, hogy minden tűzvédelmi munkát elvégezzünk, legyen az kicsi vagy nagy, minden ügyfél megérdemli a lelkes odaadást és teljes felelősség biztosítását.

A cégünk által végzett tevékenység szakszerű ellátását a GENERALI Biztosító Zrt. szakmai felelősségbiztosítása garantálja, ami fedezi a legmagasabb kiszabható tűzvédelmi bírság összegét, így Ön teljes biztonságban érezheti vállalkozását. Ez azt jelenti, hogy az általunk ellenőrzött tevékenységek és készített tűzvédelmi tervek bírsága, kártérítése esetén, megtérítjük a bírság, kártérítés összegét egészen 5 millió forintig!

Várom a lehetőséget, hogy segítséget nyújtsak bármilyen tűzvédelmi igényében.

Miért fontos a tűzvédelem?

Ismerje meg külön-külön is szolgáltatásainkat és ossza meg velünk elképzeléseit.