RÁCZ TIBOR

– építész tűzvédelmi szakértő,
építőmérnök

vegelesfejlec2

Bemutatkozás

 

Rácz Tibor vagyok, építész tűzvédelmi szakértő, a Rácz Tűzvédelem alapítója és vezetője. 2012-ben végeztem a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Építőmérnök Tűz- és katasztrófavédelmi szakirányán. Tanulmányaim végeztével még ugyanabban az évben felszereltem a katasztrófavédelem tűzvédelmi hatósági osztályára, ahol közel kilenc évnyi tartalmas szakmai tapasztalatra tehettem szert. A szakmában eltöltött évek alapján határoztam el, hogy végül 2020-ban megalapítsam a saját vállalkozásomat.

Olvassa el a bemutatkozó levelemet:

A Rácz Tűzvédelem alapítója, tűzvédelmi szakértő

Minden ügyfél megérdemli a motivált odaadást, a színvonalas munkavégzést és a teljes felelősség biztosítását.

A KÉZBEN TARTOTT
MEGELŐZÉS

TÖBB, MINT
EGY SZOLGÁLTATÁS

Széleskörű és komplex feladatokat ellátó vállalkozásom minőségi tűzvédelmi rendszerszemléletet és megoldásokat nyújt, védi az életet és a vagyont, miközben kivételes értéket biztosíthat ügyfeleim számára.

Évente több ezer céget érintenek tűzesetek, melyek sérüléseket, az ügyfél bizalmának elvesztését és az épület károsodását eredményezi. Hatósági és szakhatósági munkám során közelről tapasztalhattam meg, milyen következményeket eredményez a nem megfelelő biztonság kiépítése.

Tűzmegelőzési és felkészültségi vállalkozásom választásával elkerülheti az alkalmazottait és a látogatóit érő sérüléseket, a költséges károkat és az esetleges tűzvédelmi bírságokat.

Megbízatásaink alapja az előzetes elemzésen és piackutatáson keresztül történő jogszabályok betartása, amivel a legkedvezőbb megoldást biztosíthatjuk az Ön cége számára. 

Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége, ezért igyekszünk gyors és szakszerű tanácsokkal támogatást, kötelezettség nélküli konzultációt, felmérést vagy megoldást biztosítani. Bátran keressen fel lakossági, ipari vagy kereskedelmi tűzvédelmi igényeivel kapcsolatban.

RÁCZ TŰZVÉDELEM
2020 óta